Povinné ručení pro vaší koloběžku sjednáme za vás

Lámete si hlavu s tím, kde sjednat povinné ručení pro vaši koloběžku? My víme, jak na to, a jsme připraveni vám ho sjednat rychle a online, abyste nemuseli navštěvovat pobočku, ale mohli si raději užívat výlety s vaší koloběžkou.

Sjednáme vám povinné ručení u jednoho z největších hráčů na trhu, a to u Generali Česká pojišťovna. Povinné ručení pro elektrické koloběžky není v Evropské unii ničím novým. Naše země tuto legislativu zavedla v podstatě v nejpozdějším termínu, který dostala od Evropské unie.

Díky novele zákona o povinném ručení, který je nyní ve schvalovacím procesu a měl by platit s účinností od 23. 12. 2023, budou mít všichni koloběžkáři se stroji rychlejšími než 25 km/h nebo těžšími než 25 kg a rychlejšími než 14 km/h povinnost mít ke svému stroji tzv. zelenou kartu, tedy sjednané povinné ručení.

Ve zkratce řečeno, povinnému ručení se nevyhnete (pokud máte koloběžku nad 25 kg), a my ho doporučujeme všem, kdo si u nás koupí koloběžku. Roční pojistné činí pouze pár set Kč a může vás ochránit před případnou škodou. Sami jsme si na zkoušku sjednali pojištění na Dualtron Thunder III, abychom znali cenu, a celkem jsme zaplatili přibližně 350 Kč. To není tak moc, co myslíte?

Již brzy zde naleznete formulář, přes který si můžete sjednat povinné ručení.

×

Splátková kalkulačka ESSOX