Vznik společnosti Minimotors

Společnost Minimotors je pravděpodobně jedním z nejznámějších, celosvětově nejvýznamnějších a nejlepších výrobců elektrických koloběžek na světě. Společnost Minimotors byla založena v roce 1999 v Jižní Koreji a její historie je historií osobní mobility. Pod známými značkami Dualtron & Speedway společnost Minimotors způsobila revoluci a nově definovala trhy s elektrickými koloběžkami v celosvětovém měřítku.
 
Byla založena v roce 1999 v Busanu v Jižní koreji. Společnost se nejprve zabývala výrobou elektrických motorů, kterou později využila při vývoji koloběžek. Ani ne po roce fungování se společnost stala největším výrobcem elektromotorů v Jižní Koreji. Ještě před výrobou elektrických koloběžek představila společnost Minimotors v roce 2006 elektrický skútr pro dospělé Silverwing. Později na trh uvedla i vlastní elektrickou čtyřkolku s názvem Electric Quad ATV. V roce 2015 se rozhodla vstoupit na trh s elektrickými koloběžkami, kde způsobila revoluci. V tomto roce společnost vyrobila ročně přes 10 tisíc koloběžek.
 
V roce 2017 společnost odhaluje Dualtron Ultra a Speedway 4, přičemž Dualtron Ultra trhá rekordy v prodejích. O rok později přichází i Dualtron 3, o kterém je možné říci, že je to předchůdce Dualtronu Victor. O roku 2019 můžeme mluvit jako o převratu v koloběžkách.
Společnost Minimotrs pod značkou Dualtron odhaluje krále všech koloběžek Dualtron X, poté i Dualtron Compact a Raptor 2. Zanedlouho i Speedway Leger. 2020 Minimotrs odhaluje nástupce Dualtron X, tedy Dualtron X II, Dualtron Strom a Dualtron Ultra 2. Později i Eagle Pro a Dualtron Mini.
 
Koloběžky Dualtron jsou navrženy nejenom pro výkon, ale i pro každodenní používání a schopnosti těchto koloběžek jsou prvotřídní. V současné době dodává společnost Minimotors do celého světa a patří k výhradním dodavatelům koloběžek pro Švédsko, Dánsko, Norsko, Finsko a v neposlední řadě i Island.
Modely Dualtron
 
V současné době v nabídce značky Dualtron nalezneme koloběžky: Dualtron X II, Dualtron Stom LTD., Dualtron Thunder II, Dualtron Strom, Dualtron Ultra 2, Dualtron Thunder, Dualtron Ultra V2, Dualtron Victor, Dualtron Eagle Pro, Dualtron Spider, Dualtron Compact, Dualtron Raptor 2, Dualtron Mini, Dualtron Man EX+.
 
 
Za tým Schuberth Motors Matyáš
×

Splátková kalkulačka ESSOX